Over ons

Alla Marca Food B.V is opgericht in 1995 en sindsdien een sterk groeiend familiebedrijf.
Alla Marca Food is zowel een nationale als internationale groothandel/distributeur in internationale levensmiddelen. Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit: groothandelaren, supermarkten, slagerijen, bakkerijen, cateringbedrijven en de ambulante handel.
Het ruime assortiment wordt verkregen uit landen over de hele wereld en bestaat uit meer dan 350 verschillende producten. Wij leveren enkel kwaliteit en dat is dan ook onze sleutel tot succes.

Alla Marca Food BV is een bedrijf dat veel zorg draagt aan het vertrouwen van de consument, en is hiermee heel streng in het handhaven van de ISO 22000 en HACCP voedselveiligheidssysteem, met betrekking tot het aangeboden assortiment.

Het eerste verkooppunt is gelegen op de Jan van Galenstraat 4/G64 in het Food Centre van Amsterdam. Het pand in Amsterdam beschikt over een vrije ruimte 750 m2.

Het tweede verkooppunt is gelegen in Nieuwegein Laagraven 15 C, genaamd: Mix Food B.V.

Het derde verkooppunt, genaamd; Alla Marca Food Rotterdam is gelegen op de groothandelsmarkt in Rotterdam. Deze vestiging bestaat sinds juni 2013 en is in het zuiden gevestigd voor de bereikbaarheid rondom deze steden.

Naast ons centraal liggende verkooppunten, hebben wij buiten de stad een grote opslagruimte van 1800 m2 voor de inkomst van goederen door middel van import en uitvoer van goederen door middel van export.