Onze Missie & Visie

Missie

Alla Marca Food BV heeft passie voor buitenlandse levensmiddelen; vanaf import direct van agrariërs tot aan het afleveren aan derden.De Nederlandse samenleving krijgt een steeds meer multicultureel eetpatroon. Alla Marca Food B.V.behartigt de belangen van deze consumenten. Met veel toewijding worden vakkennis, creativiteit en een zeer hoge betrokkenheid hiervoor ingezet. Wij luisteren aandachtig naar onze klanten en op basis daarvan komen wij aan hun wensen tegemoet.

Door het leveren van de hoogste vorm van service en kwaliteit van onze producten en diensten, dragen wij bij aan een meetbare bijdrage van de marktpositie van onze klanten.

Visie

Onze wortels vinden hun oorsprong in handels- en ondernemerskwaliteiten, al 4 generaties lang zijn wij een familie van ondernemers. Onze ondernemersgeest heeft ervoor gezorgd dat Alla Marca Food B.V. een vooraanstaande plaats inneemt in de levensmiddelenbranche. Onze toekomstvisie is vooral gericht op het verder ontwikkelen van mooie producten voor de consument  en van onze vestigingen Alla Marca Food B.V. en Alla Marca Food Rotterdam.  Daarnaast hebben wij sinds kort een nieuwe dochteronderneming opgericht in Melilla, Spanje. Op het moment zijn wij druk bezig met het expanderen van onze dochterondernemingen. Het groeiproces zal zich de komende jaren voortzetten, waarbij innovatie hoog in het vaandel staat.